HU|EN
fesztivál facebook youtube
Balassi
Misztrál

Balassi

1. Ó, én édes hazám, te jó Magyarország (4:12) Ó, én édes hazám, te jó Magyarország szövege Ó, én édes hazám, te jó Magyarország meghallgatása Ó, én édes hazám, te jó Magyarország kottájának letöltése Ó, én édes hazám, te jó Magyarország megvásárlása (MP3)
2. Ti magyarok már Istent imádgyátok .. (7:09) Ti magyarok már Istent imádgyátok .. szövege Ti magyarok már Istent imádgyátok .. meghallgatása Ti magyarok már Istent imádgyátok .. kottájának letöltése Ti magyarok már Istent imádgyátok .. megvásárlása (MP3)
3. Vitézek mi lehet (4:46) Vitézek mi lehet szövege Vitézek mi lehet meghallgatása Vitézek mi lehet kottájának letöltése Vitézek mi lehet megvásárlása (MP3)
4. Siralmas nékem idegen földen .. (2:17) Siralmas nékem idegen földen .. szövege Siralmas nékem idegen földen .. meghallgatása Siralmas nékem idegen földen .. kottájának letöltése Siralmas nékem idegen földen .. megvásárlása (MP3)
5. Ímé, az pelikán az ő fiaiért .. (2:14) Ímé, az pelikán az ő fiaiért .. szövege Ímé, az pelikán az ő fiaiért .. meghallgatása Ímé, az pelikán az ő fiaiért .. kottájának letöltése Ímé, az pelikán az ő fiaiért .. megvásárlása (MP3)
6. Az Szentháromságnak harmadik személye (3:04) Az Szentháromságnak harmadik személye szövege Az Szentháromságnak harmadik személye meghallgatása Az Szentháromságnak harmadik személye kottájának letöltése Az Szentháromságnak harmadik személye megvásárlása (MP3)
7. Ez világ sem kell már nékem .. (2:25) Ez világ sem kell már nékem .. szövege Ez világ sem kell már nékem .. meghallgatása Ez világ sem kell már nékem .. kottájának letöltése Ez világ sem kell már nékem .. megvásárlása (MP3)
8. Csókolván ez minap az én szép szeretőmet (2:36) Csókolván ez minap az én szép szeretőmet szövege Csókolván ez minap az én szép szeretőmet meghallgatása Csókolván ez minap az én szép szeretőmet kottájának letöltése Csókolván ez minap az én szép szeretőmet megvásárlása (MP3)
9. Az Zsuzsánna egy szép német leán .. (3:28) Az Zsuzsánna egy szép német leán .. szövege Az Zsuzsánna egy szép német leán .. meghallgatása Az Zsuzsánna egy szép német leán .. kottájának letöltése Az Zsuzsánna egy szép német leán .. megvásárlása (MP3)
10. Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek .. (2:42) Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek .. szövege Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek .. meghallgatása Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek .. kottájának letöltése Szabadsága vagyon már én szegény fejemnek .. megvásárlása (MP3)
11. Bocsásd meg Úristen (1:49) Bocsásd meg Úristen szövege Bocsásd meg Úristen meghallgatása Bocsásd meg Úristen kottájának letöltése Bocsásd meg Úristen megvásárlása (MP3)
12. Siralmas énnéköm... (2:04) Siralmas énnéköm... szövege Siralmas énnéköm... meghallgatása Siralmas énnéköm... kottájának letöltése Siralmas énnéköm... megvásárlása (MP3)
13. Óh, nagy kerek kék ég .. (4:28) Óh, nagy kerek kék ég .. szövege Óh, nagy kerek kék ég .. meghallgatása Óh, nagy kerek kék ég .. kottájának letöltése Óh, nagy kerek kék ég .. megvásárlása (MP3)
15. Adj már csendességet (5:17) Adj már csendességet szövege Adj már csendességet meghallgatása Adj már csendességet kottájának letöltése Adj már csendességet megvásárlása (MP3)

Adatok

Kiadó: Szerzői kiadás

Közreműködik: Palya Bea - ének (5.) • Nemes Levente - ének, varázs-gitár (14.) • Pusztai Gábor - ütőhangszerek

A felvételek és a keverés a Classic-Sound Hangstúdióban készült 2004 márciusában és áprilisában • Hangmérnök: Juhos Gábor • Mastering: Juhos Gábor, Csóka Sámuel • A borító grafikája: Orosz István munkája • Irodalmi konzulens: Császtvay Tünde • Tipográfia: Kissík Grafikai Stúdió