Deprecated: mysql_escape_string(): This function is deprecated; use mysql_real_escape_string() instead. in /web/matemuhely/misztral.hu/modules/default/controllers/HirekController.php on line 40
Misztrál Együttes
HU|EN
fesztivál facebook youtube

MISZTRÁL 20 nagykoncertek a Csíkszerda kórussal

2018. február 13. és 14. 19 óra
MOM Kulturális Központ

Minden együttes életében fontosak a kerek évfordulók. Bár a Misztrál együttes 2017-ben érte el fennállásának 20. évfordulóját, mégis 1998. február 13-a volt az a dátum, amikor első, egész estés koncertünket adtuk. Ehhez az évfordulóhoz igazítottuk a 20 éves születésnapi koncertünket, koncertjeinket, hiszen kettő is lesz (2018. február 13. és 2018. február 14.). Már egy évvel ezelőtt eldöntöttük, mit szeretnénk adni a közönségünknek: olyan Misztrált, amit még nem hallottak. Köszönet zenésztársainknak, hogy első szóra vállalták a közös gondolkodást, készülődést. Így jött létre egy másfél tucat dalból álló Misztrál kóruskoncert, melynek kórusátirataiban VEDRES CSABA vállalta az oroszlánrészt, s a több, mint 70 taggal megszólaló CSÍKSZERDA kórust TÓTH ÁRPÁD karnagy vezeti. Ilyen még nem volt, de hamarosan megszólal :). Mi nagyon várjuk már! Legyetek velünk ezen a különleges eseményen! Köszönet és hála annak a nagy családnak, ami körülvesz bennünket!

A koncerten a Csíkszerda kóruson kívül közreműködik az együttes korábbi tagja, Hoppál Mihály (2003-2014) Bass Poetry, Balog Péter gitárművész és Vedres Csaba zeneszerző is!

Jegyek a MOM Kulturális Központ pénztárában illetve online válthatók.

Köszönet Orosz Istvánnak a plakát megtervezéséért!